Доналд  нарече животни имигрантите, които пребивават в Съединените щати незаконно.

...
Доналд  нарече животни имигрантите, които пребивават в Съединените щати незаконно.
Коментари Харесай

Тръмп нарече животни нелегалните имигранти

Доналд  назова " животни " имигрантите, които обитават в Съединените щати нелегално. В тирада в Мичиган той прибягна до унизителната изразителност, която употребява нееднократно по време на предизборната си акция, съобщи Българска телеграфна агенция.

Кандидатът за президент републиканец, заобиколен от няколко чиновници на правоохранителните органи, изброи няколко престъпни случая, свързани със обвинени лица, които са в страната незаконно, и предизвести, че насилието и хаосът ще обзет Америка, в случай че не завоюва изборите на 5 ноември.

Докато говореше за Лейкън Райли - 22-годишна жена от Джорджия, за която се твърди, че е убита от венецуелски преселник, намиращ се в страната незаконно -  заяви, че някои имигранти са подчовеци.

" Демократите споделят: " Моля ви, не ги наричайте животни, те са хора ". Аз споделих: " Не, те не са хора, те не са хора, те са животни ", каза , който беше президент в интервала 2017-2021 година

По време на предизборните си речи  често твърди, че имигрантите, пресичащи нелегално границата с Мексико, са избягали от затвори в родните си страни и подхранват свързаната с принуждение престъпност в Съединените щати.

Въпреки че наличните данни за имиграционния статут на нарушителите са нищожни, откриватели настояват, че хората, живеещи нелегално в Съединени американски щати, не правят подтиснически закононарушения в по-висока степен от родените в страната жители, означи Ройтерс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР